Visuell utmaning: få människor lyckas hitta de två identiska symbolerna på mindre än 35 sekunder?

Publicerad på
av Cecilia Karlsson

Visuella tester och optiska illusioner är några av de tuffaste utmaningarna. Denna visuella utmaning kommer att ge dig en svår tid! Kan du hitta de två identiska symbolerna på mindre än 35 sekunder? Bilden består av en stor serie små figurer i form av symboler, varav några är identiska.

De visuella utmaningarna är mycket populära bland människor som vill ha en trevlig avkoppling eller förbättra sina observationsförmåga och koncentration. I det här spelet är ditt uppdrag enkelt: hitta två identiska symboler bland folkmassan! Du kommer bara att ha 35 sekunder för att slutföra utmaningen. Så, är du redo? Låt oss gå för denna visuella utmaning!

Visuell utmaning: hitta de två identiska symbolerna

Gillar du att anta utmaningar? Så det här visuell utmaning kommer att ge dig en svår tid. Du måste hitta de två identiska symbolerna på mindre än 35 sekunder bland en rad olika illustrationer.

Visuell utmaning _ hitta de 2 identiska symbolerna
visuell utmaning

För att lyckas kommer det att vara nödvändigt att observera väl och att koncentrera sig på de ovanliga detaljerna. Vi kommer att behöva vara uppmärksamma på bildernas färger, texturer och form för att lättare kunna upptäcka identiska symboler.

Detta spel kommer att stimulera din visuella observation och minne samtidigt som du får en rolig tid.

Lösningen på utmaningen

Efter många timmars eftertanke och tack vare deltagarnas uthållighet är den visuella utmaningen äntligen löst. De två identiska karaktärerna är inringade i bilden nedan.

Visuell utmaning _ hitta de 2 identiska symbolerna - lösning
Lösning

Vi gratulerar alla deltagare som lyckats hitta lösningen på den visuella utmaningen. Dela denna framgång med dina vänner på de olika sociala nätverken och bjud in dem att delta i nästa utmaningar så att vi alla kan arbeta tillsammans för att hitta innovativa lösningar!

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Psykologi » Visuell utmaning: få människor lyckas hitta de två identiska symbolerna på mindre än 35 sekunder?