Vilka 2 stjärntecken måste vänta till sommaren 2023 för att hitta en själsfrände?

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
Les signes astrologiques qui devront patienter jusqu

I det stora universum av astrologi och zodiakens tecken är det alltid intressant att utforska de olika aspekterna som stjärnorna kan erbjuda när det kommer till kärlek. Mer specifikt kommer vissa astrologiska tecken att behöva vänta på sommarperioden för att leva en spännande och bestående kärlekshistoria.

Varför är sommaren gynnsam för dejting?

Först och främst ska man komma ihåg att sommaren är en tid då naturen tar över, dagarna blir längre och värmen sätter in. Dessa element gynnar naturligtvis ett sinnestillstånd som är mer öppet och gynnsamt för möten. Semestern låter dig också koppla av, njuta av solen och multiplicera möjligheterna att träffa nya människor.

Stjärntecknen som kommer att få vänta till sommaren för att träffa sin själsfrände
Stjärntecknen som kommer att få vänta till sommaren för att träffa sin själsfrände

Ett inflytande från planeterna på vårt sentimentala liv

Astrologi är intresserad av stjärnornas position och deras inflytande på våra liv. Således kommer vissa zodiakens tecken att vara lyckligare i kärlek under sommaren tack vare det gynnsamma inflytandet från vissa planeter. Mars kan till exempel tillföra ny och upplyftande energi till romantiska relationer, medan Venus ofta förknippas med harmoni och samhörighet.

Oxen: ett tecken som förlitar sig på stabilitet och säkerhet

DE Tjur, ett jordtecken, är känt för att vara tålmodigt, uthålligt och engagerat i stabilitet. Han söker framför allt en solid relation, baserad på ömsesidigt förtroende. Under sommaren kommer han att vara mer benägen att släppa taget och ta vara på de möjligheter som kommer i hans väg.

En tid för nya upplevelser

Sommaren är också en säsong då Oxen kan komma ur sin komfortzon, öppna upp för nya horisonter och acceptera nya upplevelser. Denna attityd kommer att vara fördelaktig för att träffa nya människor och skapa starka band med dem.

Stjärnorna är gynnsamma för Oxen under sommaren

Flera planeter kommer att spela en avgörande roll i Taurus kärleksliv under denna period. Ja, Mars kommer att ge dynamik och passion, medan Venus kommer att främja uppriktiga möten och autentiska utbyten.

Stenbocken: ett omtänksamt och allvarligt tecken på kärlek

DE Stenbocken, också ett jordtecken, ses ofta som kallt och avlägset. Men när han älskar, visar han sig vara lojal, beskyddande och mycket involverad i sitt förhållande. Sommaren är därför en idealisk tid för denna introverta skylt att visa sig från sin bästa sida och träffa relevanta människor.

Ett behov av att återknyta kontakten med sina känslor

Sommarperioden kommer att tillåta Stenbocken att öppna sig mer och återansluta med sina känslor, vilket i hög grad kommer att underlätta romantiska möten. Han kommer att kunna släppa sin rustning och uttrycka sina känslor utan rädsla för att bli dömd.

Stjärnornas positiva inflytande på Stenbocken under sommaren

Precis som med Oxen kommer Mars och Venus att spela en viktig roll i Stenbockens kärleksuppdrag. Dessa planeter kommer att hjälpa detta rigorösa och reserverade tecken att hävda sig och avslöja sin sanna personlighet, vilket underlättar utbyten med andra.

De andra astrologiska tecknen och kärlek på sommaren

Även om Oxen och Stenbocken kommer att behöva vänta till sommaren för att uppleva en intensiv och djup kärlekshistoria, får vi inte glömma att varje stjärntecken kan uppleva starka ögonblick i kärlek under denna period. Sommaren är verkligen gynnsam för möten, förkrossar och slukar passioner för alla infödda i zodiaken.

  • Bagge : Väduren kommer att vara mer impulsiv och spontan, vilket kan leda till passionerade möten.
  • Tvillingarna: Tvillingarna kommer att dra nytta av sin naturliga charm för att förföra och dela med sig av medskyldiga ögonblick.
  • Cancer: Kräftor, ofta känsliga och romantiska, kommer att vara desto mer mottagliga för vackra kärlekshistorier under sommaren.
  • Lejon: Leomedlemmar kommer att kunna uttrycka sin generositet och flamboyans och på så sätt locka många friare.
  • Virgin: Jungfrur kommer att vara mindre dömande och mer öppna, vilket kommer att uppmuntra till allvarliga möten.
  • Balans : Vågar vet hur man använder sin diplomati och sin elegans för att charma sina erövringar.
  • Skorpion: Skorpioner, magnetiska och passionerade, kommer att få möjlighet att uppleva intensiv kärlek under sommaren.
  • Skytten: Skytten, äventyrare i hjärtat, kommer att kunna leva spännande och berikande berättelser.
  • Vattumannen: Vattumän, oberoende och originella, kan överraska och förföra med lätthet.
  • Fisk : Fiskarna, söta drömmare, kan hitta sin själsfrände på en månbelyst kväll.

Således, om Oxen och Stenbocken kommer att behöva vänta till sommaren för att uppleva kärlek med stort A, är det viktigt att komma ihåg att varje astrologiskt tecken har sina egna styrkor och möjligheter när det gäller dejting och kärlek. Ytterst ligger hemligheten i självförtroende, öppenhet för andra och förmågan att leva i nuet.

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Astrologi » Vilka 2 stjärntecken måste vänta till sommaren 2023 för att hitta en själsfrände?