Utmaning på expertnivå: flytta 2 tändstickor för att göra ekvationen korrekt. Kommer du att hitta lösningen?

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
Test QI - 6+29=52

IQ-tester och hjärntorn har blivit mycket populära på sociala medier. Dessa utmaningar kan vara roliga och utmanande, men också ett bra sätt att utöva logik och kvickhet. Idag ger vi dig en utmaning som kommer att sätta ditt sinne på prov: balansera en ekvation på mindre än 45 sekunder!

Dagens pussel är: 6+29=52. Ditt uppdrag blir att använda tändstickor för att balansera denna ekvation på mindre än 45 sekunder. Du måste flytta 2 tändstickor för att komma till den slutliga lösningen.

Så redo att anta denna utmaning? Kommer det att få fram mästaren i dig? Kom ihåg att tiden börjar räknas så fort du börjar!

Utmaning på expertnivå: försök att balansera ekvationen på mindre än 45 sekunder

Dagens pussel är: 6+29=52. Ditt uppdrag blir att använda tändstickor för att balansera denna ekvation på mindre än 45 sekunder. Du måste flytta 2 tändstickor för att komma till den slutliga lösningen.

IQ-test - 6+29=52
IQ-test

För att lyckas med denna utmaning rekommenderar vi starkt att du observerar väl och fokuserar på det problem som ska lösas. Du måste tänka utanför boxen och ha ett kreativt förhållningssätt för att hitta lösningen. Kom ihåg att tiden börjar räknas så fort du börjar!

Kom ihåg att tiden börjar räknas så fort du börjar! Så, är du redo att anta den här utmaningen? Klarar du testet på mindre än 45 sekunder?

Lösningen på utmaningen

Vi gav dig en mycket utmanande IQ-utmaning som har gjort rundor på sociala nätverk som Twitter, Facebook och Instagram. Vi är säkra på att många av er har försökt lösa detta pussel och vi ser fram emot att se lösningarna ni har hittat.

IQ-test - 6+29=52 - Lösningen
Lösningen

Så, är du redo att veta lösningen? Låt oss först säga grattis till deltagarna som lyckades balansera pusslet på mindre än 45 sekunder! Vi lägger en bild för att förklara lösningen ovan. Om du inte har hittat lösningen, försök ta reda på vilka matchningar du ska flytta med hjälp av bilden.

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Psykologi » Utmaning på expertnivå: flytta 2 tändstickor för att göra ekvationen korrekt. Kommer du att hitta lösningen?