Stjärnorna och otur: 2 stjärntecken påverkade helgen 8 till 9 juli 2023

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
les signes du zodiaque touchés par la malchance en juillet

DE zodiaken är ett område som har fascinerat människor i århundraden. De tolv astrologiska tecknen har sina egna egenskaper som påverkar vår personlighet, våra relationer och till och med vår tur. Medan vissa tecken verkar vara välsignade av stjärnorna, måste andra möta svårare tider. Helgen av 8 till 9 juli 2023 kommer särskilt att försöka för två stjärntecken. Ta reda på vilka i den här artikeln.

Vad är otur enligt astrologi?

Astrologi är en komplex disciplin som studerar stjärnornas positioner och rörelser för att bestämma deras inflytande på jordiska och mänskliga händelser. Många faktorer kan orsaka otur, till exempel planettransiter, aspekter mellan planeter eller till och med placeringen av tecken på himlen.

Otur betyder inte nödvändigtvis katastrofer och misslyckanden, utan snarare små irritationsmoment eller obehagliga händelser. Alla måste verkligen lära sig att leva med sin del av otur och att stå ut med det för att gå vidare i livet. Det är dock intressant att veta de perioder då otur väntar oss för att bättre kunna möta den.

stjärntecken drabbade av otur i juli
stjärntecken drabbade av otur i juli

Stjärntecken drabbade av otur den 8 och 9 juli 2023

Cancer: huddjup känslighet

Stjärntecknets första vattentecken, den Cancer är känt för sin stora känslighet. Under denna julihelg kunde det sistnämnda sättas på prov. De infödda i detta tecken kan gå igenom stunder av tvivel och osäkerhet som kommer att göra dem särskilt sårbara.

På den professionella nivån kan lagarbete ställa till vissa problem för cancerpatienter. Deras känslighet förvärras kan få dem att tolka sina kollegors konstruktiva kommentarer eller kritik negativt. De kommer att behöva fördubbla sina ansträngningar för att inte låta sig destabiliseras av dessa obekväma situationer.

Fiskarna: känslor i oroliga vatten

Ett annat vattentecken som drabbats av otur under denna helg, Fiskarna befinner sig också i en känslig position. De infödda i detta tecken kommer att utsättas för känslomässiga fluktuationer och kan känna en viss oordning inför sina motsägelsefulla känslor.

På den relationella nivån kunde Fiskarna gå igenom en period av att ifrågasätta sin omgivning och sina vänskaper. De kommer att behöva lära sig att lita på sina nära och kära, även om det kan vara svårt för dem.

Hur kan man övervinna otur under denna period?

  1. Ha tålamod: Otur är inte evig och det är viktigt att inte bli avskräckt av de hinder som möter. Ta dig tid att analysera situationer och förstå vad som gör dig upprörd för att bättre kunna reagera på dem.
  2. Öppen för dialog: I händelse av konflikt eller missförstånd, tveka inte att uttrycka dina känslor och känslor. Detta kommer att göra det möjligt att klargöra komplexa situationer och hitta lämpliga lösningar.
  3. Lossa från materialet: Materiella ägodelar kan ibland vara en källa till stress och otur. Lär dig att relativisera betydelsen av dessa tillgångar i ditt liv och att åter fokusera på det väsentliga.
  4. Avsätt tid för dig själv: Egenvård är av största vikt, speciellt under tuffa tider som denna. Ge dig själv stunder av vila och avkoppling för att ladda batterierna och bättre möta de utmaningar som ligger framför dig.

Även om otur verkar plåga Kräftan och Fiskarna under denna helg i juli 2023, är det viktigt att komma ihåg att dessa perioder bara är tillfälliga. Stjärnorna fortsätter sin kurs och tar med sig nya möjligheter och chanser för zodiakens alla tecken. Det är därför viktigt att förbli positiv och att visa motståndskraft inför de svårigheter som uppstår.

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Astrologi » Stjärnorna och otur: 2 stjärntecken påverkade helgen 8 till 9 juli 2023