Personlighetstest: Vad avslöjar sättet du knyter näven om ditt humör?

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
Test de personnalité : quelle est votre manière de serrer le poing

Är du reserverad eller utgående? Romantisk eller blyg? Dessa egenskaper kan upptäckas på ett överraskande sätt – observera hur du knyter näven. I själva verket, enligt en studie, kan vår personlighet avslöjas genom det sätt på vilket vi naturligt drar ihop vår hand. Denna enkla och instinktiva gest, en del av vårt ”kroppsspråk”, kan hjälpa oss att dechiffrera egenskaperna hos vår karaktär. Så gör dig redo för detta test. Det är bara att knyta näven och se vilken beskrivning som passar dig bäst.

Det är ofta i det enkla och naturliga som vi finner de djupaste uppenbarelserna om oss själva.

Personlighetstest: hur knyter du näven
Personlighetstest: hur knyter du näven

1. Tummen inuti handen: en fristad av lugn

Personlighet : Om du knyter näven med tummen inuti, indikerar detta att du är en fridfull, sällskaplig och väldigt lugn person. Att få vänner är aldrig en utmaning för dig, och dessa vänskaper tenderar att vara långvariga. Du är en öppen själ, även om du är diskret reserverad.

Arbete : Ditt mod och beslutsamhet är obestridliga. Du sätter upp mål och gör vad som krävs för att uppnå dem. Personlig investering är ditt varumärke och halvfärdigt arbete har ingen plats i din etik. Din egen efterfrågan är hög, eftersom rädslan för att göra dig besviken eller misslyckas driver dig att göra allt rätt.

Kärlek : När det kommer till känslor är engagemang inget man tar lätt på. Trots din sällskaplighet i vänskap är du försiktig i kärlek, ovillig att inleda en relation som är dömd att misslyckas.

2. Tummen placerad på den första falangen: ett empatiskt hjärta

Personlighet : Om din tumme vilar på den första knogen när du knyter näven, tyder det på att du är en person som ständigt söker trygghet och tröst. Din känslighet kan göra dig sårbar, särskilt när du upplever inkonsekvens hos andra. Din empati är en av dina styrkor, du har alltid viljan att hjälpa de som stöter på svårigheter.

Arbete : På kontoret uppskattas du för din humor, din livsglädje och din sympati. Du är ofta den som utlöser ett skratt för att lätta på en spänd atmosfär.

Kärlek : Att uttrycka sina känslor kan ibland vara ett hinder. Detta kan få din partner att känna sig försummad eller avvisad. Så tveka inte att öppna ditt hjärta och uttrycka dina känslor.

3. Tummen på sidan av tredje och fjärde falanger: en rörlig känslighet

Personlighet : Om din tumme ligger på sidan av tredje och fjärde falanger när du knyter näven kan det betyda att du har en överkänslig känslighet som ofta leder till att du ifrågasätter dig själv. Du söker ständigt stöd från din omgivning.

Arbete : Din sällskaplighet hjälper dig att trivas i din arbetsmiljö. Men din karisma kan ibland orsaka viss svartsjuka bland dina kollegor, som kanske tror att du använder din attraktionskraft för att få det du vill ha.

Kärlek : Du brukar ställa många frågor till dig själv! Ibland blockerad av tidigare erfarenheter kan du ha svårt att fatta beslut av rädsla för att bli besviken igen. Men du är gjord för ett tillfredsställande gift liv. Så tveka inte att börja!

Sättet du knyter näven kan verka ofarligt, men det kan avslöja fascinerande aspekter av din personlighet. Oavsett om du är en tyst och reserverad, empatisk och kärleksfull, eller känslig och eftertänksam person, berättar varje knytnäve en unik historia om vem du är. Så nästa gång du kommer på att du knyter näven, ägna en stund åt att tänka på vad det kan säga om dig.

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Psykologi » Personlighetstest: Vad avslöjar sättet du knyter näven om ditt humör?