Matteutmaning: få människor lyckas hitta rätt resultat på mindre än en minut

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
défi mathématique - quel est le nombre manquant

Under de senaste åren har pusselTHE hjärntrick och den intellektuella utmaningar har blivit mycket populära på internet och på sociala nätverk. Miljontals människor tar sig an utmaningar varje dag som testar deras logik och matematikkunskaper. Om du letar efter en ny utmaning, varför inte prova den här. Låt oss se om du orkar!

IQ-test: vilket nummer saknas?

IQ-tester är ett bra sätt att öka din sinne, och testa dina problemlösningsförmåga. De flesta IQ-tester presenterar pussel som kräver att vi hittar det saknade talet eller upptäcker logiken bakom beräkningen. Vi måste använda vår kunskap och till vår påhittighetför att hitta lösningen.

matteutmaning - vad är det som saknas
Matte och logik utmaning

IQ-tester kan också hjälpa oss att bättre förstå hur vi hjärna. Genom att lösa dessa pussel utvecklar vi våra analytiska och observationsförmåga. Vår hjärna kan skapa kopplingar mellan informationen som ges och på så sätt hitta rätt svar.

Äntligen kan IQ-tester vara en källa till nöje och underhållning! Vi kan göra utmaningen för oss själva eller dela den med våra vänner. Människor med ett gott sinne för humor kan till och med prova varianter på de föreslagna frågorna för ännu roligare!

Koncentration är avgörande för att uppnå önskat resultat och njuta fullt ut av upplevelsen. God tidshantering och ett skarpt sinne krävs också för att klara dessa IQ-test.

Lösningen på den matematiska utmaningen

Vi är glada över att du antog utmaningen och hittade lösningen! Logiken var att vända om siffrorna i talen i varje addition, så att slutresultatet blev korrekt (26+12=38).

matteutmaning - vad är det som saknas - lösning
Lösning

Vi inbjuder dig att dela denna utmaning på dina sociala nätverk och uppmuntra dem runt omkring dig att spela den. Tack igen till alla som lagt ner tid på att försöka hitta lösningen!

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Psykologi » Matteutmaning: få människor lyckas hitta rätt resultat på mindre än en minut