IQ-test: utmana de bästa genom att hitta lösningen på denna utmaning på mindre än 20 sekunder

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
test qi - 2-4=2

IQ-tester är utformade för att bedöma intelligens och förmågan att lösa pussel. Matteutmaningar är alltid populära på sociala medier eftersom de stimulerar hjärnan och kan vara roliga att lösa. Så vi har en mycket intressant utmaning idag: detta tändstickspussel kommer verkligen att ge dig en svår tid och sätta din intelligens på prov. Ditt uppdrag? Balansera ekvationen genom att bara flytta 2 tändstickor! Startekvationen är 2-4=2, och du måste hitta lösningen på mindre än 20 sekunder för att klara testet! Så, är du redo?

Tror du att du klarar den här utmaningen? Har du vad som krävs för att lösa detta pussel på en begränsad tid? Visa oss vad du kan och testa det tändsticksbaserade IQ-testet! Glöm inte, du måste hitta lösningen på mindre än 20 sekunder!

IQ-test: balansera ekvationen 2-4=2 genom att flytta 2 tändstickor

iq-test - 2-4=2
IQ-test med tändstickor

Dagens pussel är lite mer komplicerat än de andra, men oroa dig inte, vi har dig täckt. Det krävs god observation och koncentration för att lösa denna tändsticksbaserade matematikutmaning.

För att lyckas måste du tänka utanför boxen och tänka utanför boxen. Glöm inte att du har 20 sekunder på dig att hitta rätt lösning! Är du redo att anta utmaningen?

När du står inför ett pussel måste du träna ditt sinne och din kreativitet. Koncentration är avgörande för att hitta rätt lösning och för detta måste alla distraktioner elimineras.

Lösningen på utmaningen

Efter långa minuter av koncentration och en rejäl dos observation är det dags att tillkännage lösningen! Svaret är 2=4/2 (se bilden nedan). Grattis till alla som hittat rätt svar!

iq test - 2-4=2 - genomgång
Lösning

Många av er har provat denna utmaning och vi gratulerar er till er uthållighet! Låt oss inte glömma att den här typen av spel är väldigt populärt på sociala nätverk som Twitter, Instagram eller Facebook.

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Psykologi » IQ-test: utmana de bästa genom att hitta lösningen på denna utmaning på mindre än 20 sekunder