IQ-test: människor som kan hitta lösningen på denna gåta anses vara genier!

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
test QI - 7+5=4+3 avec 1 allumette

Har du någonsin ställts inför en gåta eller ett IQ-test? Om så är fallet vet du förmodligen att IQ-tester är utformade för att bedöma en persons kognitiva förmåga. De består oftast av abstrakta frågor eller visuella övningar som kräver stor logik och komplexa resonemang. Idag ska vi sätta dessa färdigheter på prov med en hjärngymnastik svår.

Dagens pussel är enkelt: kan du balansera ekvationen 7+5=4+3 genom att bara flytta en tändsticka? Att lyckas, du måste lösa detta aritmetiska problem på mindre än 12 sekunder. Endast de mest begåvade i matematik kommer att lyckas under den tilldelade tiden!

Math Challenge: Flytta en enda tändsticka för att göra ekvationen rätt

IQ-test - 7+5=4+3 med 1 match
IQ-test med tändstickor

IQ-testet består oftast av abstrakta frågor eller visuella övningar som kräver stor logik och komplexa resonemang. I dag, vi sätter de färdigheterna på prov med en utmanande hjärngyckel. För att lösa det måste du balansera ekvationen 7 + 5 = 4 + 3 genom att bara flytta en match. Kan du göra det på mindre än 12 sekunder?

Gåtfulla spel är mycket populära på sociala nätverk. Tusentals användare har prövat lyckan och delar sina resultat med sina vänner och community. Så, vad är din strategi för att möta denna utmaning? Testa dina mentala förmågor och se om du klarar av det!

Lösningen på utmaningen

Vi gratulerar varmt alla deltagare för att de hittat lösningen på denna utmaning! Din insikt var verkligen imponerande. Denna typ av utmaning är mycket populär på sociala nätverk som TikTok, Instagram och Twitter. Vi vill tacka var och en av er för att ni tog er tid att delta i denna aktivitet.

IQ-test - 7+5=4+3 1 match - lösning
Lösning

Efter en lång eftertanke visade sig lösningen vara ganska enkel: det var nödvändigt flytta matchen från 7 till 5 för att få 6. Vi hoppas att denna bild kommer att hjälpa deltagare som ännu inte har hittat rätt svar på denna utmaning.

Än en gång tackar vi alla för deras medverkan och önskar alla mycket nöje med denna typ av spel!

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Psykologi » IQ-test: människor som kan hitta lösningen på denna gåta anses vara genier!