IQ-test: kan du koppla ihop prickarna i samma färg utan att korsa linjerna?

Publicerad på
av Cecilia Karlsson

Pussel, hjärnspel och intellektuella utmaningar är en integrerad del av sociala nätverk och internet. IQ-testet är en intellektuell aktivitet för alla som tycker om mentala utmaningar. Syftet med utmaningen är följande: att koppla ihop prickarna av samma färg i cirkeln utan att någon linje berör. För att klara den här utmaningen måste du göra det på mindre än 20 sekunder.

Om du är redo för den här utmaningen, läs vidare för att lära dig mer om den här övningen och hur du gör den.

IQ-test: Anslut prickarna av samma färg utan att korsa linjerna på mindre än 20 sekunder!

IQ-tester är övningar som bedömer intellektuella förmågor och logik. Bland dessa prov är cirkeltestet. Det handlar om att koppla ihop prickarna av samma färg i cirkeln utan att någon linje berör.

IQ-test - koppla ihop prickarna av samma färg utan att korsa linjerna
IQ-test: koppla ihop prickarna av samma färg utan att korsa linjerna

Detta pussel låter deltagarna förbättra sina problemlösningsförmåga. För att lyckas med denna utmaning, det måste göras på mindre än 20 sekunder. Den här typen av träning är rolig att spela och kan vara ett bra sätt att stimulera sinnet och utveckla dina problemlösningsförmåga.

Vi måste hitta en effektiv lösning för att koppla ihop prickarna i samma färg utan att någon linje rör vid på mindre än 20 sekunder. För detta måste vi vara vaksamma och sträva efter att använda vårt logiska sinne för att fatta beslut snabbt. Koncentration och att behålla lugnet är nyckeln till att lyckas med den här typen av utmaningar!

Lösningen på den logiska utmaningen

Vi är glada att kunna meddela att utmaningen har antagits! Lösningen är detaljerad i bilden nedan.

IQ-test - koppla ihop prickarna av samma färg utan att korsa linjerna - lösning
Lösning

Stort tack till alla som lagt ner tid på att försöka hitta lösningen och vi hoppas att ni också tycker om lösningen. Om du gillade den här utmaningen, tveka inte att dela det runt dig på sociala nätverk. Tack igen och ha en fin dag!

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Psykologi » IQ-test: kan du koppla ihop prickarna i samma färg utan att korsa linjerna?