IQ-test: hittar du den logiska lösningen för att göra ekvationen 81×9=801 korrekt?

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
Test QI - 81x9=801

Under några år har pusselTHE hjärntrick och andra intellektuella utmaningar är på modet på internet och sociala nätverk. De är ett bra sätt att stimulera sinnet och träna logik.

Idag erbjuder vi dig en mycket speciell utmaning: att hitta en lösning för återge bara ekvationen 81×9=801 på mindre än 55 sekunder! Det är viktigt att fokusera väl och analysera ekvationen i båda riktningarna. Redo att anta utmaningen? Låt oss gå !

IQ-test: hur gör man ekvationen 81×9=801 eller hur?

IQ-tester och pussel är utmaningar som kräver en ansträngning av koncentration och analys. Målet med utmaningen är att hitta en lösning för att få ekvationen 81×9=801 korrekt.

IQ-test - 81x9=801
IQ-test

För att uppnå detta, vi måste fokusera väl och analysera ekvationen åt båda hållen. Därmed kan vi hitta rätt kombination för gör denna gåta korrekt.

Att lösa ett IQ-test eller en gåta kräver god koncentration och analytisk ansträngning. För att göra ekvationen 81×9=801 korrekt måste vi koncentrera oss och träna våra sinnen för att hitta rätt kombination av tal. När detta steg är framgångsrikt kommer det att tillåta oss att uppnå målet gör denna gåta korrekt.

Lösningen presenterades äntligen

Välförtjänt beröm till alla som tog sig an utmaningen och lyckades hitta den exakta lösningen! Faktum är att ekvationen 81×9=801 var faktiskt korrektmen det var nödvändigt visa insikt för att förstå att vi var tvungna att rotera ekvationen till få 108=6×18.

IQ-test - 81x9=801 - genomgång
IQ-testlösning

Vi är imponerade över din förmåga och tackar för att du tog dig tid att hitta lösningen. Vi inbjuder dig att dela den här utmaningen med omgivningen på sociala nätverk så att andra människor också kan försöka lösa den.

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Psykologi » IQ-test: hittar du den logiska lösningen för att göra ekvationen 81×9=801 korrekt?