IQ-test: färre än 2 av 10 personer räknar rätt antal rutor i den här bilden

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
Test QI - Combien de carrés sur l

Pussel och hjärnspel är en integrerad del av de intellektuella utmaningarna som kan hittas på Internet och på sociala nätverk. Det finns en oändlig variation av intellektuella spel, logiska utmaningar och andra tankeväckande utmaningar. Idag erbjuder vi dig en utmaning som är särskilt stimulerande : Målet är att räkna rätt antal rutor i bilden. Få hittar det rätta svaret.

IQ-test: hur många rutor finns det?

DE IQ-tester och pussel är intellektuella utmaningar som testar din förmåga att tänka logiskt. Målet med dagens intellektuella utmaning är att räkna rätt antal rutor i bilden.

IQ Test - Hur många rutor på bilden
IQ-test: Hur många rutor på bilden?

Särskild uppmärksamhet bör ägnas färger och mönster för att hitta rätt lösning. Vi måste också ta hänsyn till att vissa rutor kan överlappa varandra, vilket komplicerar uppgiften ännu mer! Vi måste utöva tålamod och koncentration för att lösa dessa intellektuella utmaningar.

När man ger sig i kast med en intellektuell utmaning är koncentration nyckeln. I det här fallet måste vi räkna rätt antal rutor i bilden och det är ingen lätt uppgift. Du måste noggrant studera färgerna och mönstren för att hitta den exakta lösningen och inte slösa tid på att räkna överlappande rutor. Tålamod och koncentration är därför avgörande i dessa utmaningar om du vill lyckas hitta rätt resultat.

Lösningen på utmaningen

Vi är glada att du antog utmaningen och ägnade lite tid åt att försöka hitta lösningen: det var nödvändigt att räkna 24 rutor i bilden!

IQ-test - Hur många rutor på bilden - lösning
Lösning

Tack för att du deltar i denna aktivitet. Vi uppmuntrar dig att dela den här utmaningen med omgivningen på sociala medier så att alla kan njuta av denna roliga tid. Så vad har du för poäng?

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Psykologi » IQ-test: färre än 2 av 10 personer räknar rätt antal rutor i den här bilden