IQ-test: denna utmaning med matcher kommer att ge dig en svår tid. Kommer du att hitta lösningen på mindre än 45 sekunder?

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
Test QI : 9x3=4

Här är vårt nya IQ-test för dagen! Detta är ett logik- och resonemangsspel som kommer att testa din intelligens, kreativitet och förmåga att hitta lösningar. Vi ska se om du kan balansera ekvationen genom att flytta bara 2 matcher. Kommer du att vara smart nog att hitta lösningen på mindre än 45 sekunder?

IQ-tester är en form av mental träning som har använts i flera år för att mäta kognitiva färdigheter, logiska förmågor och inlärningshastighet. Pussel har alltid varit populärt bland människor med ljusa sinnen och de ger oss ett roligt och utmanande sätt att träna våra hjärnor.

Den senaste tiden har gåtor och utmaningar blivit väldigt populära på sociala medier, särskilt bland dem som älskar utmaningar. Oavsett om du letar efter en distraktion eller försöker testa din intelligens, kan dessa IQ-tester vara en rolig och givande lösning.

IQ-test: försök att balansera ekvationen genom att bara flytta 2 tändstickor

IQ-tester är ett roligt sätt att boosta din hjärna och fördriva lite tid. För att lyckas med utmaningen måste du observera väl och koncentrera dig. Ibland måste man tänka utanför ramarna och tänka på ovanliga lösningar för att hitta rätt lösning.

Försök att balansera ekvationen genom att flytta 2 tändstickor
Försök att balansera ekvationen genom att flytta 2 tändstickor

Vårt pussel för dagen är en ekvation: 9×3=4. Du måste försöka balansera ekvationen genom att bara flytta på 2 tändstickor. Kommer du att vara smart nog att hitta lösningen på mindre än 45 sekunder?

För att lyckas med denna utmaning måste du träna ditt sinne, din kreativitet och din förmåga att hitta lösningar. Det är viktigt att observera problemet väl och fokusera på att hitta rätt svar. När du väl är bekant med problemet kan du börja leta efter kreativa och ovanliga lösningar.

IQ-testlösningen

Grattis till att du klarat denna utmaning! Vårt pussel var att hitta ett sätt att balansera ekvationen 9×3=4 genom att bara flytta 2 tändstickor. Den här typen av utmaningar har blivit mycket populära på sociala nätverk som Facebook, Twitter och Instagram.

Lösningen på vår IQ-utmaning
Lösningen på vår IQ-utmaning

Vi lägger en bild ovan för att förklara lösningen. Svaret vi letade efter är 9/3=3. Så, är du bland de få som lyckats hitta rätt lösning på mindre än 45 sekunder?

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Psykologi » IQ-test: denna utmaning med matcher kommer att ge dig en svår tid. Kommer du att hitta lösningen på mindre än 45 sekunder?