Hur man förför varje stjärntecken? Här är hemligheterna du absolut behöver veta

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
comment séduire chaque signe du zodiaque

Förförelse är en konst som varierar efter varje individs personlighet och smak. Astrologi kan ge oss några ledtrådar om preferenser och egenskaper hos människor födda under olika stjärntecken. Här är några tips som hjälper dig att förföra varje astrologiskt tecken och bättre förstå deras förväntningar på kärlek.

Väduren (21 mars – 20 april)

Väduren är ett eldtecken, styrt av Mars, vilket ger den stor energi och en stark handlingskraft. För att förföra dem måste du kunna följa deras rytm och dela deras aktiviteter. En dynamisk och vågad personlighet kommer att kantra hjärtat av en Vädur. Tveka inte att ta ledningen och visa ditt förtroendeeftersom de älskar erövringar och utmaningar.

Mötesidé:

 • En sportutflykt eller en vänskapstävling för att stimulera deras tävlingsanda.
hur man förför varje stjärntecken
hur man förför varje stjärntecken?

Oxen (21 april – 20 maj)

Oxen, jordtecken som styrs av Venus, är känd för sin sensualitet och sin fäste vid jordiska nöjen. De uppskattar vackra och välgjorda saker och är särskilt känsliga för materiell uppmärksamhet. För att förföra en Oxe måste du veta hur du lindar in dem i mjukhet och erbjuder dem stunder av avkoppling och välbefinnande.

Mötesidé:

 • En middag med levande ljus på en gourmetrestaurang eller en vinprovning för att kittla deras smaklökar.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Tvillingarna, ett lufttecken som styrs av Merkurius, kännetecknas av sin intellektuella nyfikenhet och sin törst efter kommunikation. För att förföra detta tecken kommer det att vara nödvändigt att kunna hålla en intressant konversation om olika ämnen, eftersom de gillar att lära sig och utbyta idéer. Visa din öppenhet och använd humor för att fånga deras uppmärksamhet.

Mötesidé:

 • En kulturkväll, som en pjäs eller en konferens, följt av en livlig diskussion över en drink.

Cancer (21 juni – 22 juli)

Kräftan, ett vattentecken som styrs av månen, är mycket fäst vid familje- och traditionella värderingar. För att förföra en cancer, måste du veta hur man är öm, förstående och uppmärksam på deras känslomässiga behov. De behöver känna sig trygga och skyddade i en relation, så visa omsorg och lojalitet.

Mötesidé:

 • En romantisk picknick i en park eller en promenad vid vattnet för att njuta av en lugn stund ensam.

Leo (23 juli – 22 augusti)

Lejonet, ett eldtecken som styrs av solen, gillar att lysa och bli beundrad. För att förföra ett lejon måste du visa din beundran och tveka inte att komplimentera dem för deras egenskaper och prestationer. De uppskattar karismatiska och eleganta personligheter som vet hur man visar upp sig.

Mötesidé:

 • En dansfest eller en chic cocktail för att låta dem glänsa i samhället.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Jungfrun, ett jordtecken som styrs av Merkurius, är känt för sin uppmärksamhet på detaljer och sitt analytiska sinne. För att förföra en Jungfru måste du visa att du är en seriös, organiserad person som bryr sig om din livsstil. De attraheras ofta av kultiverade och lärda människorså dela gärna din kunskap med dem.

Mötesidé:

 • En gourmetmatlagningskurs eller en guidad rundtur på ett museum för att ge mat till deras intellekt och deras smak för precision.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Vågen, ett lufttecken som styrs av Venus, söker harmoni och skönhet i alla aspekter av sitt liv. För att förföra en Våg kommer det att vara nödvändigt att satsa på din elegans, din förfining och din goda smak. De är känsliga för romantiska gester och känslig uppmärksamhet som bevisar ditt intresse för dem.

Mötesidé:

 • En konsert med klassisk musik eller en konstutställning som öppnar för att dela sin kärlek till estetik och kultur.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Skorpionen, ett vattentecken som styrs av Pluto, är känt för sin känslomässiga intensitet och passion. För att förföra en skorpion måste du kunna dyka ner i djupet av deras känslor och dela starka upplevelser med dem. Var inte rädd för att visa din mystiska och spännande sida, för de gillar att låsa upp hemligheter.

Mötesidé:

 • En biokväll med thriller eller actionfilm, följt av en livlig diskussion kring de teman som tas upp.

Skytten (22 november – 21 december)

Skytten, ett eldtecken som styrs av Jupiter, är ivrig efter frihet och nya upplevelser. För att förföra en skytt måste du dela deras törst efter äventyr och deras lust att lära. Var öppen för upptäckter och tveka inte att föreslå ovanliga aktiviteter för att stimulera deras nyfikenhet.

Mötesidé:

 • En improviserad resa eller vandring i en exotisk naturmiljö för att väcka deras anda av utforskande.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Stenbocken, ett jordtecken som styrs av Saturnus, är känt för sin rigoritet och uthållighet. För att förföra en Stenbocken måste du vara seriös, ansvarsfull och beslutsam i dina livsprojekt. De attraheras av stabila, pålitliga människor som vet vart de är på väg och som är villiga att arbeta hårt för att nå sina mål.

Mötesidé:

 • En personlig utvecklingsworkshop eller ett seminarium om entreprenörskap för att stärka ditt intellektuella och professionella band.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Vattumannen, ett lufttecken som styrs av Uranus, kännetecknas av sin originalitet och icke-konformistiska anda. För att förföra en Vattuman måste man våga tänka utanför ramarna och visa sin skillnad. Var kreativ, uppfinningsrik och tveka inte att dela dina vildaste eller mest innovativa idéer med dem.

Mötesidé:

 • En samtida konstutställning eller en oberoende filmfestival för att stimulera deras fantasi och smak för det ovanliga.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Fiskarna, ett vattentecken som styrs av Neptunus, är mycket känsligt och känslomässigt. För att förföra en Fisk måste du veta hur du delar deras drömmar och följer dem i deras andliga strävan. De attraheras av milda, romantiska och konstnärliga människor som vet hur man skapar en poetisk och magisk atmosfär runt dem.

Mötesidé:

 • En meditativ musikkonsert eller en duoyoga-session för att koppla ihop känslomässigt och andligt.
Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Astrologi » Hur man förför varje stjärntecken? Här är hemligheterna du absolut behöver veta