Horoskop för veckan 19 till 25 juni 2023: Skorpioner måste fokusera på sin känslomässiga balans

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
Horoscope de la semaine du 19 au 25 juin 2023

Den här veckan inbjuder stjärnorna oss att anta en positiv attityd till de utmaningar och möjligheter som kommer i vår väg. Deras inflytande uppmuntrar oss att utveckla vårt självförtroende, att odla vår optimism och tro på vår förmåga att förverkliga våra drömmar och uppnå våra mål. Upptäck utan ytterligare dröjsmål veckans horoskop från 19 till 25 juni 2023 för varje stjärntecken.

Livet är för kort för att vara litet. – Benjamin Disraeli

Väduren (21 mars – 19 april)

Den här veckan kommer rik på känslor för Vädurens infödda. Du bör dra nytta av de goda vibrationerna omkring dig för att fatta viktiga beslut i ditt personliga och professionella liv. Tveka inte att uttrycka dina känslor och behov, eftersom detta hjälper dig att gå i rätt riktning.

Horoskop för veckan från 19 till 25 juni 2023
Horoskop för veckan från 19 till 25 juni 2023

Oxen (20 april – 20 maj)

Oxen kommer att möta denna vecka ekonomiska utmaningar. Solstjärnan kommer att kasta ljus över din finansiella sektor och uppmuntra dig att omorganisera din budget och ompröva dina materiella prioriteringar. Få inte panik, men ta dig tid att noggrant planera dina utgifter.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Närvaron av planeten Mars i ditt tecken ger en vind av dynamik och energi för Tvillingarna den här veckan. Dra nytta av denna period för att ge dig ut på ett nytt projekt eller för att ta kontroll över en situation som har undgått dig fram till nu. Det här är den perfekta tiden att ta djärva initiativ!

Cancer (21 juni – 22 juli)

Denna vecka kommer cancerpatienter att behöva ta hand om dem och att ladda. Ge dig själv tid att meditera, göra yoga eller utöva en aktivitet som gör att du kan återknyta kontakten med ditt inre. Stjärnorna stödjer dig i din strävan efter balans och välbefinnande.

Leo (23 juli – 22 augusti)

Lejonets infödda måste demonstrera den här veckan diplomati i sina relationer med omgivningen. Neptunus i din vänskapssektor kan orsaka viss spänning mellan dig och dina nära vänner. Lyssna och ha tålamod för att undvika missförstånd.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Den här veckan kommer att präglas av ett återupplivande avambition bland jungfrurna. Du kommer att vilja utvecklas i ditt arbete och uppnå nya professionella mål. Tveka inte att lyfta fram din kompetens och ta hjälp av dina kollegor vid behov för att snabbare komma vidare.

tomt tecken
Jungfruns tecken

Vågen (23 september – 22 oktober)

Närvaron av Jupiter i ditt tecken uppmuntrar dig denna vecka att vidga dina vyer. De infödda i Vågen kommer att frestas att göra en resa, att genomgå utbildning eller att öppna upp för nya upplevelser. Följ din intuition och utforska gärna nya vägar.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Scorpions kommer att behöva fokusera den här veckan på sina känslomässig balans. Familje- eller sentimentala spänningar kan påverka dig, men det är viktigt att inte låta dina känslor överväldiga dig. Prata om det med dina nära och kära och leta efter lösningar för att hitta ditt inre lugn.

Skytten (22 november – 21 december)

Denna vecka kommer Skytten att få möjlighet att stärka sina band med sina partners, oavsett om det är kärlek eller vänskap. Kommunikation kommer att vara kärnan i relationsfrågor den här veckan, så tveka inte att uttrycka dina känslor och lyssna noga på dem runt omkring dig.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

För Stenbockar, kommer denna vecka att placeras under tecken på arbete. Du kommer att behöva arbeta hårdare för att uppnå dina professionella mål, men det kommer att vara värt det. Ge inte efter för missmod och visa uthållighet: stjärnorna är på din sida för att hjälpa dig att lyckas.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Vattumannen kommer denna vecka att dra nytta av ett astralt klimat som är gynnsamt för kreativitet och personligt uttryck. Det här är den perfekta tiden att ge dig ut på ett konstnärligt eller kulturellt projekt som ligger dig varmt om hjärtat. Låt fantasin flöda och dela dina idéer med omgivningen.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Denna vecka kommer Fiskarna att möta viktiga beslut om sitt familjeliv eller hem. Ta dig tid att tänka på de olika alternativen som finns tillgängliga för dig och lita på din intuition för att välja den bästa lösningen. Stjärnorna guidar dig till rätt val.

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Astrologi » Horoskop för veckan 19 till 25 juni 2023: Skorpioner måste fokusera på sin känslomässiga balans