Horoskop för veckan 10 till 16 juli 2023: ska vi vara försiktiga med att planeten Mars kommer in i Jungfrun?

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
Horoscope de la semaine du 10 au 16 juillet 2023

Gör dig redo för veckan 10-16 juli 2023, en tid av transformation, energi och intuition. Planeterna påverkar oss på olika sätt och stimulerar passion, kärlek, förändring och kreativitet. Oavsett om utmaningar ska mötas eller möjligheter att ta vara på, det kommer att bli en vecka full av himmelska händelser som kan hjälpa dig att bättre förstå dina känslor och uppnå dina ambitioner. Glöm inte, astrologi är en kompass, inte en karta : vägen du väljer är alltid din.

Den sanna resenären behöver ingen fast plan.

Väduren (21 mars – 19 april)

Under Mars inflytande den här veckan kan Väduren förvänta sig en våg av energi och passion. Det här är den perfekta tiden för att nå ambitiösa mål. Ändå, håll ett öga på ditt humöreftersom Mars också kan öka aggressiviteten.

Oxen (20 april – 20 maj)

Kärlek är i luften för Oxens infödda denna vecka. Merkurius stimulerar ditt behov av tillgivenhet och närhet. Uttryck gärna dina känslor och skapa djupare kontakter med dem du älskar.

Horoskop för veckan från 10 till 16 juli 2023
Horoskop för veckan från 10 till 16 juli 2023

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Den här veckan kan vara känslomässigt laddad för Tvillingarna. Uranus ger en vind av förändring som kan störa din vanliga rutin. Var redo att omfamna dessa förändringar med optimism och motståndskraft.

Cancer (21 juni – 22 juli)

Månen i Kräftan denna vecka lovar en tid av ökad intuition och självreflektion. Använd denna tid för att förstå dina känslomässiga behov och göra fred med ditt förflutna.

Leo (23 juli – 22 augusti)

Under den strålande solens styre är Leos redo att skina den här veckan! Du är full av kreativ energi och redo att dela dina idéer med världen. Håll dig autentisk och sann mot dig själv.Kom ihåg att det inte finns något behov av att söka godkännande från andra.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Merkurius föredrar tydlig och koncis kommunikation i Jungfrun den här veckan. Detta är en fantastisk möjlighet för uttrycka dina idéereller lösa kvardröjande missförstånd i dina relationer.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Venus tar med kärlek och skönhet in i Libras liv denna vecka. Du har en ökad uppskattning för konst och kanske till och med inspireras att skapa något vackert själv!

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Den här veckan kan innebära utmaningar för skorpioner. Neptunus förstärker dina känslor gentemot dem du älskar men också mot dem som du har förbittring mot.Var försiktig så att du inte litar på för mycket eller är känslomässigt beroende av andra.

Skytten (22 november – 21 december)

Jupiter erbjuder Skytten ett överflöd av positiv energi denna vecka! Du är fylld av optimism och redo att erövra världen; se bara till att du inte förbiser de viktiga små detaljerna på vägen till framgång.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Saturnus ger Stenbocken denna vecka gåvan av ökad disciplin och fokus. Det är en bra tid att arbeta hårt mot dina professionella eller personliga mål med beslutsamhet.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

För Vattumännen tar Uranus med sig sin del av oväntade händelser denna vecka! Räkna med några trevliga överraskningar såväl som några oväntade utmaningar.Omfamna förändring snarare än att motstå den.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Fiskarnas anpassningsbara och intuitiva karaktär kommer att visas upp under Neptunus denna vecka! Oförutsägbara förändringar är möjliga. Även om det verkar läskigt i början, kom ihåg att det ofta är där vår dolda styrka ligger.

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Astrologi » Horoskop för veckan 10 till 16 juli 2023: ska vi vara försiktiga med att planeten Mars kommer in i Jungfrun?