Emotionell turbulens väntar på dessa stjärntecken från mitten av juli: hur kan man övervinna dem?

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
des problèmes affectifs pour certains signes du zodiaque

kärlekslivet är en stig beströdd med fallgropar för var och en av oss. Stjärnorna däremot har ibland inflytande på dessa känslomässiga upp- och nedgångar. Från mitten av juli 2023 kommer tre stjärntecken att upplevas affektiv turbulens och kommer att behöva visa motståndskraft för att ta sig igenom denna svåra tid. Ta reda på vilka i den här artikeln.

Tvillingarna: Fångad i förändringens vindar

Tvillingarna är ett lufttecken, vilket ger den ett konstant behov av rörelse och frihet. Ändå, från mitten av juli 2023, kan denna vind mycket väl blåsa lite för hårt för vår kära Tvilling.

oförutsägbara kärlekar

Förälskad gillar Tvillingarna att flirta och leva passionerade äventyr, men den astrala kontexten i mitten av juli kommer att ge sin del av överraskningar. I själva verket, Tvillingarna som ett par kunde ställas inför missförstånd och spänningar med sin partner, ömsesidig uppfyllelse sätts på prov. De som är singlar bör akta sig för ytliga relationer och opålitliga friare.

känslomässiga problem för vissa stjärntecken
känslomässiga problem för vissa stjärntecken

Kommunikation för att övervinna hinder

Inför denna turbulens kommer det att vara viktigt för Tvillingarna att kanalisera sin energi och uttrycka sina känslor med klarhet. Kommunikation och lyssnande kommer att vara Geminis bästa allierade under denna turbulenta period.

Skorpionen: spoilsport passioner

Skorpioninfödda är kända för sin intensitet och passion, vilket ibland kan leda till att de upplever komplicerade kärlekssituationer. Från mitten av juli 2023 kommer Scorpions att få möta affektiv turbulens och svåra val.

En okontrollerbar önskan

Skorpioner i ett förhållande kan möta en period av turbulens och instabilitet i sitt förhållande, särskilt kopplat till svartsjuka eller ouppfylld önskan. Singlar å andra sidan kan ge efter för farliga frestelser och fångas i tumultartade relationer.

Balansen mellan passion och förnuft

För att ta sig igenom denna svåra period måste skorpioner hitta balansen mellan sina passionerade impulser och deras förmåga att fatta genomtänkta beslut. Det kommer inte att handla om att ge upp sin djupa natur, utan snarare att lära sig kontrollera sina impulser för att bevara sin känslomässiga hälsa.

Stenbocken: ett behov av jordning

Stenbockens infödda är i allmänhet stabila och reflekterande människor, som lägger stor vikt vid emotionell säkerhet. Men från mitten av juli 2023 kunde Stenbockar se sitt kärleksliv sättas på prov.

Emotionell instabilitet vid mötet

Oavsett om de är i ett förhållande eller singel, kan Stenbockar känna sig destabiliserade av oförutsedda händelser i deras romantiska liv. Spänningar kommer att vara dagens ordning, och det kommer att vara svårt för dessa infödda att hitta en balanspunkt mellan deras personliga behov och deras partners eller friares.

Jakten på varaktig lycka

För att klara av denna turbulens måste Stenbocken lära sig att acceptera förändringar och odla sin förmåga att anpassa sig. Genom att inse att lycka inte nödvändigtvis finns i ett stabilt och betryggande förhållande, kommer de att kunna upptäcka nya aspekter av kärlek och blomma ut fullt ut.

Således kommer Tvillingarna, Skorpionerna och Stenbockarna att vara särskilt drabbade av känslomässig turbulens från mitten av juli 2023. De kommer då att behöva visa mod, tålamod och introspektion för att ta sig igenom denna period och komma ur den starkare.

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Astrologi » Emotionell turbulens väntar på dessa stjärntecken från mitten av juli: hur kan man övervinna dem?