2 stjärntecken kan uppleva ett romantiskt svek i mitten av juni 2023: hur hanterar man denna situation?

Publicerad på
av Cecilia Karlsson
Trahison amoureuse pour 2 signes du zodiaque

Perioden i mitten av juni 2023 kan visa sig vara komplicerad för vissa zodiakens tecken. Det verkar faktiskt som att två av dem är mer utsatta för att uppleva ett romantiskt svek. Vilka är dessa tecken och varför? Dekryptering i den här artikeln.

Oxen: ett behov av stabilitet som kan undermineras

Det första tecknet som kan ha vissa känslomässiga svårigheter i juni 2023 är Oxen. Detta stjärntecken har ett stort behov av stabilitet och trygghet i sitt känsloliv. Men vissa astrologiska händelser kan störa denna strävan efter lugn. Således kan spänningar uppstå inom paret, vilket öppnar dörren till ett eventuellt förräderi.

Kärlekssvek för 2 stjärntecken
Kärlekssvek för 2 stjärntecken

Ogynnsamma astrala aspekter

Flera astrala aspekter kommer att påverka Oxens tecken under denna period. I själva verket, Venus, kärlekens planet, kommer att vara i negativ aspekt med Uranus, förändringens och omvälvningens planet. Denna konjunktur kan leda till oförutsedda situationer och ovanligt beteende från Taurus-partnerns sida. Dessutom kan Oxens infödda också ställas inför svåra val när det kommer till känslor, vilket gör situationen ännu mer komplex.

En kommunikation att fungera

För att undvika romantiska besvikelser under denna period är det viktigt för Oxens infödda att gynna kommunikation med sin partner. En öppen och uppriktig dialog kommer faktiskt att göra det möjligt att lindra spänningarna innan de blir för allvarliga. Det rekommenderas också att Oxen förblir uppmärksam på varningstecken på ett möjligt förräderi och tar lämpliga beslut för att bevara deras förhållande.

Skorpionen: en känslomässig intensitet som kan vända sig mot honom

Det andra tecknet som kan stöta på svårigheter i sitt kärleksliv i juni 2023 är Skorpionen. Detta mycket intensiva och passionerade tecken kan ibland ha svårt att hantera sina känslor. Detta karaktärsdrag kan förvärras under denna period, vilket skapar situationer som leder till otrohet.

skorpion tecken
Skorpionen tecken

Störande planetariska influenser

Precis som Oxen kommer Skorpionen också att påverkas av ogynnsamma aspekter mellan Venus och Uranus. Denna astrala konfiguration kan orsaka uppståndelse i skorpionernas kärleksliv, vilket gör det svårare att hantera deras intensiva känslor. Dessutom kommer närvaron av Mars, handlingens och energins planet, i Skorpionen att accentuera denna tendens till extrem känslighet och överflödande passion.

Lär dig att kanalisera dina känslor

För att förhindra risken för romantiskt svek är det viktigt för skorpioner att lära sig att kontrollera sina känslor. Det är därför tillrådligt att ta ett steg tillbaka från konfliktsituationer och inte ge efter för frestelser impulsivt. Bra kommunikation med din partner kommer också att vara avgörande för att uttrycka dina behov och förväntningar, samtidigt som du förblir uppmärksam på den andras.

Hur hanterar man ett svek i kärlek?

Oavsett om du är Oxen, Skorpionen eller ett annat stjärntecken, kan det vara mycket smärtsamt att hantera ett förräderi i kärlek. Här är några tips för att ta dig igenom denna prövning:

  • Ta dig tid att smälta nyheterna: Det är normalt att bli upprörd efter att ha fått reda på ett svek. Ge dig själv den tid du behöver för att acceptera situationen och absorbera den känslomässiga chocken.
  • Uttryck dina känslor: Håll inte dina känslor för dig själv. Prata med nära vänner eller rådfråga en professionell för att hjälpa dig att externisera ditt lidande.
  • Undvik förhastade beslut: På den omedelbara sikt kan det vara svårt att veta hur man ska reagera inför ett svek. Ta dig tid att reflektera innan du fattar viktiga beslut om ditt förhållande.
  • Bygg om: När du väl har tagit ett beslut kommer det att vara viktigt att arbeta med dig själv för att återfå ditt självförtroende och gå mot en lugnare framtid, ensam eller i sällskap.

Slutligen, glöm inte att astrologi är en vetenskap som kan ge oss indikationer på framtida trender. Vi får dock inte glömma att varje individ förblir i kontroll över sina val och att ingenting är graverat i sten.

Foto av författare
Författarinformation, Cecilia Karlsson
Huvudsidan » Astrologi » 2 stjärntecken kan uppleva ett romantiskt svek i mitten av juni 2023: hur hanterar man denna situation?